Banda dubla adeziva

Banda dublu adeziva poate fi folosita pe o mare varietate de suporturi, plane sau neregulate. Banda dublu adeziva este folosita, atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial (fixarea diferitelor suporturi, imbinari repozabile, aplicatii in industria componentelor electronice…etc.).

 

Exista cateva motive principale pentru care ati putea fi interesati de utilizarea benzii dublu adezive, in locul celei simple:


• banda dublu adeziva este mult mai eficienta. Se lipeste mai bine si dureaza mai mult decat banda adeziva simpla.

• banda dublu adeziva este mai rezistenta. Poate fi utilizata pentru montari diverse si pentru uz casnic. Are o rezistenta crescuta la frecare, forfecare, temperaturi ridicate, umiditate crescuta, intemperii si solventi.

• banda dublu adeziva are un aspect mai profesionist. In unele domenii, aspectul curat si profesionist este important; de aceea se prefera utilizarea unei benzi dublu adezive, in locul unei benzi adezive pe o singura parte.

 

Tipuri de banda dubla adeziva


Exista multe tipuri diferite de banda dublu adeziva disponibile pe piata:

 

Banda Dublu adeziva buretoasa

Banda Dublu adeziva buretoasa este utilizata in aplicatii generale de montare - montarea din piese de plastic extrudat: panouri, bare, tevi, pentru montat oglinzi, display-uri, etc; pentru aplicarea de agatatori, suporti, placute in standuri expozitionale sau sali de conferinte; pentru montarea oglinzilor sau a displayurilor; cablaj si profile de mobilier… Banda Dublu adeziva buretoasa adera bine pe materiale precum: plastic, pvc, sticla, policarbonat, lemn, metal, ceramica.

 

Banda dublu adeziva poliester

Banda dublu adeziva din poliester este utilizata in aplicatii generale de montare, pentru lipirea la temperaturi inalte, lipirea materialelor dificile. In industria ambarcatiunilor si in cea auto, banda dublu adeziva din poliester este utilizata la fixarea securizata, in carcase de plastic, a oglinzilor camioanelor si autoturismelor, dar si pentru montarea emblemelor auto. Banda dublu adeziva din poliester se mai utilizeaza si pentru fixarea diferitelor ornamente pentru mobilier si cortine, lipirea hartiei , a textilelor, a plasticului si a metalelor, acolo unde se cere o adezivitate buna si o rezistenta ridicata la frecare. Banda dublu adeziva din poliester adera bine pe materiale precum: plastic, pvc, sticla, policarbonat, lemn, metal, ceramica.

 

Banda dublu adeziva din polipropilena

Banda dublu adeziva din polipropilena este utilizata pentru laminarea spumelor, a panourilor, a profilelor, metalului si hartiei, PVC greu, fixarea fiind durabila si imediata. Se foloseste ca mediu auto-adeziv pentru diferite suporturi, pentru semne, displayuri, ornamente si profile, dar si spume inchise celular (polietilena celulara si cauciuc). Banda dublu adeziva din polipropilena se mai foloseste si in industria aparatelor de racit.

 

Inatech Concept produce si comercializeaza Banda dublu adeziva la dimensiuni standard : 15mmx5ml, 20mmx5ml, 25mmx5ml, 15mmx10ml, 20mmx10ml, 25mmx10ml, 10mmx5ml, 10mmx10ml. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati prin email, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau telefon : +40-732.008.999.